Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Combat

Combat

Welkom bij Maccabi Combat,

 

Maccabi Combat is ontstaan door onze passie voor vechtsport en is opgericht in 2013.  Omdat wij uit eigen ervaring weten dat de kennis om jezelf te verdedigen bijdraagt aan meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven, verzorgen we elke zondag training voor joodse jongens en meisjes in de leeftijdscategorie tussen 12 en 21 jaar. Daarnaast bieden we bij voldoende animo ook zelfverdedigingscursussen aan voor volwassenen in de leeftijd tussen 21 en 60 jaar. De zelfverdedigingstechnieken die worden aangeleerd zijn afkomstig uit verschillende disciplines, waaronder het: Jiu Jutsu, kickboksen en Krav Maga. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers.

 

De contributie voor jeugdige leden bedraagt € 100,- per jaar, voor volwassenen is de prijs afhankelijk van de duur van de cursus. De cursuslocatie is in Amsterdam Zuid.

 

Indien je geïnteresseerd bent, ben je uiteraard van harte welkom om vrijblijvend een proefles te volgen. Stuur in dat geval even een mailtje naar combat@maccabi.nl of word Facebook-vriend van Maccabi Combat!

 

Hopelijk tot snel,

 

Osu!