Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Voetbal

Voetbal

Leeftijdgroep: 6-18 jaar
Contactinformatie: voetbal@maccabi.nl

 

 

Beste leden van Maccabi Voetbal,

 

De afgelopen tijd is het bestuur van Maccabi Voetbal druk bezig geweest met uitzoeken hoe we bepaalde zaken kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en ons veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf heden samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel Maccabi Voetbal als de leden zijn er veel voordelen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor Maccabi Voetbal om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen in termijnen of om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL of via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.

 

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeesters secretaris. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

 

Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.clubcollect.com. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie Daniella Coronel (penningmeester) of Helen Philips (secretaris) altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staan zowel de penningmeester, als secretaris hier altijd voor open.

 

Met vriendelijke groet,

 

Daniella Coronel en Helen Philips

 

Voetbal Aanmelding

Geef je op voor Maccabi Voetbal!
  • DD slash MM slash JJJJ