Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Luchtbrug For Life

icon

Maccabi Nederland presenteert: Het Luchtbrug Initiatief

Maccabi Nederland heeft met urgentie een professionele actie gelanceerd om grote hoeveelheden essentiële goederen naar de frontlinies in Israël te sturen. De goederen worden rechtstreeks vanaf Schiphol geleverd aan de vrijwilligersorganisatie Brothers And Sisters in Arms Israël. https://youtu.be/L0YdSdm7Crw

Dit is geen moment om toe te kijken. Dit is het moment om te handelen.

Onze aanpak is direct en efficiënt: We kopen de goederen rechtstreeks van fabrikanten en groothandels en sturen deze na een grondige kwaliteitscheck onmiddellijk naar Israël. Geen tijdverspilling, geen onnodige kosten.

We vragen om actie en hebben dringend uw hulp nodig. Uw bijdrage is essentieel om de goederen die nu wachten in fabrieken te financieren en snel te verzenden. Elke seconde telt.

Ga naar de website www.luchtbrugforlife.nl en doneer. Binnenkort zal de website worden uitgebreid met de functie item-specifieke donaties. Maar de situatie wacht niet. En daarom is uw directe financiële bijdrage nu cruciaal. Morgen gaat de eerste zending pallets met de meest urgente goederen al naar Israël. (zie foto)

Laat zien dat Israël niet alleen staat in deze strijd. Laat zien dat Nederland zich inzet voor vrede, hoop en medemenselijkheid.

Doe nu een donatie, uw donatie maakt echt het verschil. Het verschil maken we samen.
Ga naar: www.Luchtbrugforlife.nl

Doneer aan:
Maccabi Nederland (Anbi status)
Rekeningnummer: NL78 ABNA 0247925918
O.v.v. Luchtbrug Initiatief 2023
https://tikkie.me/pay/MaccabiNL/7freu5ujkWzAkwTXxVJSiN

Wij zorgen dat uw donatie hieraan besteed wordt. Voor vragen over de actie kunt u mailen naar: luchtbrug@maccabi.nl


Reacties