Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Maccabi Women Leading the Community Network

icon

Maccabi NL kondigt met trots de oprichting aan van haar nieuwe netwerk:

Maccabi Women Leading the Community
Dit bijzondere netwerk brengt tijdens verschillende activiteiten en evenementen vrouwen samen die willen inspireren, netwerken en de community ondersteunen en verder uitbouwen.

Sinds 7 oktober hebben verschillende (joodse en niet-joodse) organisaties zich nog actiever ingezet door bijeenkomsten en evenementen te organiseren om Israël en de joodse gemeenschap te steunen.
Hierbij is het opvallend dat een grote groep vrouwen het voortouw heeft genomen in dit werk.
We zijn heel trots en dankbaar voor de onuitputtelijke energie en inzet die ze keer op keer laten zien en willen dit met de oprichting van ons netwerk verder uitbreiden.

Tijdens een besloten “Maccabi Women Leading the Community” diner op maandag 15 april zal de kick-off plaatsvinden. Dit belooft een avond van verbinding te worden met bijzondere gasten, inspirerende sprekers, heerlijk eten en ruimte om te netwerken.

Wil je ook onderdeel zijn van dit netwerk en de volgende keer aanwezig zijn op één van onze Maccabi Woman Leading the Community evenementen? Stuur dan een een mail naar info@maccabi.nl met je naam, telefoonnummer en geboortedatum om je aan te melden.


Reacties