Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Maccabi Chanoeka Bowling 2019 … Strike!

icon

Dit jaar hebben we wederom onze Maccabi Chanoeka Bowling event gehouden. Dit jaar was het op zondag 15 december in bowlingbaan de Kegel in Amstelveen.

Alle 16 banen waren volgeboekt met teams van Maccabi verenigingen: golf, combat, SV Maccabi, tennis, voetbal, hockey, Mokum Social Club, bootcamp. Het was super om met vele van onze verenigingen samen een leuke middag te beleven. Er waren ook banen met teams van vrienden, veel kinderen, veel plezier en veel strikes!!

Er was veel en lekker kosher eten met soefganiot natuurlijk. Ook was er een knutselhoek voor de kinderen die zelf een chanoekia wilden maken. Een springkussen en peuterdorp mocht natuurlijk niet ontbreken.

Rabbijn Sebbag heeft (symbolisch) de prachtige chanoekia aangestoken en verteld over het Chanoeka verhaal en het Maccabi verhaal. De kinderen was zeer geboeid en vooral toen we met z’n allen Ma’oz Tsur zongen.

Bedankt aan iedereen die kwam bowlen en voor iedereen die geholpen heeft met het evenement. Wat een bijzondere dag, zo veel gezelligheid, vriendschappelijkheid en plezier voor alle leeftijden!

De geweldige foto’s zijn gemaakt door Dirk Spits!


Reacties