Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Seder to Go 2020

icon

Beste allen,
Waarom is dit jaar anders dan elk ander jaar? We gaan dit jaar de Seder thuis doen, niet met een grote groep, omdat onze gezondheid voorop staat. Hoe kom je dan aan de ingrediënten voor de Sederschotel!? Door aan te kloppen bij Maccabi NL die samenwerkt met Chabad on Campus, gesponsord door Maror. Easy!
SEDER TO GO

Hoe werkt het? Laat ons weten of je een Sederschotel thuisgestuurd wilt hebben (kosteloos) en we regelen dat het naar je toe komt!


Wat zit er in?– alle Ingredienzen voor op de sederschotel: mierikswortel, radijs, peterselie, charoset, beentje, 3 matzes, een fles wijn, haggada, seder handleiding.
Voor wie? 
Iedereen komt in aanmerking voor deze sederschotels, maar het aantal beschikbare pakketten is niet onbeperkt. Daarom vragen wij in het bijzonder aan degenen die, om wat voor reden dan ook, zelf niet in staat zijn de sedertafel te realiseren, zich snel aan te melden.

Wie betaalt?
Dit project wordt gesponsord door Maror. Als u zich een bijdrage in de kosten zou kunnen permitteren, dan kunt u ̶ in lijn met de mitswa van tsedaka ̶ een bedrag doneren aan een van de Joodse goede doelen.

Ophalen of bezorgen
Om logistieke redenen is het niet mogelijk alle pakketten thuis te bezorgen. Bij 65+-plussers, zieken en mensen die om andere redenen niet naar de ophaallocatie in Amsterdam-Buitenveldert kunnen komen, worden de pakketten thuisbezorgd; de anderen worden geïnformeerd over het adres waar en het tijdstip waarop zij hun pakket kunnen ophalen.

Aanmelden kan tot 30 maart.
Groetjes, Maccabi NL


Reacties