Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Softbal

Softbal

Try-Out Maccabi Softbal

Wereldkampioen worden of een medaille halen op de Olympische Spelen wie heeft daar als kind niet van gedroomd?

Deelnemen aan een groot mondiaal sportevenement lijkt iets onbereikbaars maar is misschien wel dichterbij dan je denkt.

Sinds 1932 wordt in Israël om de vier jaar de Maccabiah Games georganiseerd, ook wel bekend als de Joodse Olympische Spelen.

Met meer dan 10.000 deelnemers is het één van de grootste sporttoernooien ter wereld en elke editie is Nederland met een grote delegatie vertegenwoordigd. Met name met hockey en voetbal zijn de afgelopen jaren veel successen behaald.

In de zomer van 2022 wordt de 20ste editie georganiseerd en voor het eerst zal Nederland ook deelnemen aan het softbal toernooi.

 

Om zo goed mogelijk voor de dag te komen zijn wij nog op zoek naar spelers voor zowel het Dames als Heren team.

Heb jij joodse roots (minimaal 1 joodse grootouder) en ben je actief als honk- of softballer is dit de kans op een ervaring die je nooit meer gaat vergeten.

Mocht je na jaren gestopt zijn als actief speler maar je voelt je zelf nog fit genoeg om de handschoen weer op te pakken ook dan gaan wij graag met jou de uitdaging aan.

 

Op zondag 9 mei en zondag 30 mei organiseren wij twee trainingen, van 11:00 tot 12:30 uur, bij Honk- en Softbalvereniging DVH in Amstelveen.

Naast kennis maken kunnen wij dan ook al jullie vragen beantwoorden. Deelnemen is volledig vrijblijvend en iedereen is welkom.

 

Enthousiast geworden en/of op zoek naar meer informatie, meld je aan via de mail bij honk-softbal@maccabi.nl