Postbus 7904, 1008 AC Amsterdam
info@maccabi.nl

Tennis

Tennis

Elk seizoen wordt traditioneel geopend tijdens het Openingstoernooi. Later in het seizoen volgt altijd nog een groot opgezet tennisevenement voor alle leden. Vervolgens doen verschillende teams van jong tot oud mee aan de zomercompetitie.  Speciaal voor de jeugd wordt in samenwerking met Tennisschool Buitenveldert en andere jeugdverenigingen op het park een scala aan activiteiten georganiseerd. Daarvan maakt het jaarlijkse zomerkamp voor Tenniskids deel uit.

 

Lidmaatschap

Om te mogen tennissen op de banen van Maccabi, moet je natuurlijk wel lid zijn. Hieronder zie je de mogelijkheden en verdere uitleg. Stuur een email naar Margreet@shabi.nl om een lidmaatschap aan te vragen. Na betaling van de contributie ligt je speelpas klaar op het sportpark, af te halen bij de balie in het clubhuis.

 

Inschrijven

Met dit formulier kan je je inschrijven:

Maccabi Tennis Inschrijven

Inschrijven bij Maccabi Tennis voor het seizoen 2022!
    Hierbij ga ik akkoord met het automatische incasso beleid.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, tiff, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

 

Contributie tarieven 

Tenniskids (t/m 12 jaar)

€70,-

 

Junior (t/m 18 jaar)

€ 135,-

 

Student (19 t/m 23 jaar)

€ 155,-

 

Senior (24 jaar en ouder)

€ 200,-

 

Inschrijfgeld is eenmalig 20 euro.

 

Competitie bijdrage

Indien je meespeelt in de competitie wordt er per speler een bedrag van

€ 30,00 gevraagd

 

Pasfoto

Wij verzoeken je zo spoedig mogelijk na inschrijving  via mail een actuele en originele scherpe pasfoto van minimaal 300×400 pixels in jpg formaat in de bijlage van de mail op te sturen naar: Margreet@shabi.nl. Mocht je niet in staat zijn je pasfoto digitaal te versturen, dan kan je dat per post verzenden naar het volgende adres: Maccabi NL, Prof. WH. Keesomlaan 12, 1183DJ Amstelveen.

 

Seizoensduur

Het tennisseizoen en het lidmaatschap lopen van 1 april tot en met 30 september. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

 

Lidmaatschap pas

Deze speelpas is verplicht! Na opgave via het aanmeldingsformulier, ontvangst van de pasfoto en de volledig betaalde contributie, is de speelpas na ongeveer twee weken in het clubhuis beschikbaar. Zonder deze persoonlijke kaart is het spelen op de banen van Tennispark Buitenveldert, Van der Boechorststraat 38, Amsterdam niet toegestaan.

 

Akkoord met de bepalingen.

Als je het lidmaatschap aanvraagt via het online inschrijfformulier, dan ga je akkoord met de bovenstaande voorwaarden.

 

Afmelden als lid

Het lidmaatschap wordt automatisch elk seizoen verlengd, tenzij je tijdig bent uitgeschreven vóór 1 november van dat lopende seizoen. Afmelden voor het lidmaatschap moet per post verstuurd worden naar onze secretaris: Maccabi NL, Prof. WH. Keesomlaan 12, 1183DJ Amstelveen.secretaris@maccabi-tennis.nl

 

Een afmelding is pas geldig na ontvangstbevestiging door het bestuur, dat uiterlijk binnen 30 dagen volgt. Iedere andere manier van afmelden, waaronder e-mail, wordt niet geaccepteerd en heeft daarom geen rechtskracht. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de secretaris via secretaris@maccabi-tennis.nl.

 

Goedkeuring lidmaatschap

Het lidmaatschap kan online worden aangevraagd. De aanvraag wordt vervolgens door Maccabi Tennis in behandeling genomen. Na acceptatie door Maccabi Tennis ontvangt de aanvrager hiervan zo spoedig mogelijk bericht.